Gadgets zijn een integraal onderdeel van ons leven geworden. Mobiele telefoons verrichten al niet alleen de functieoproepen, maar ook fungeren als een bron van nuttige informatie. Eens, zeer handig om altijd bij de hand horloges, tijdschrift, favoriete spel en Internet. En dit is niet een volledige lijst van, die passen in Android, of een Tablet PC of telefoon.

Vandaag zullen we praten over hoe, Wat Android kan helpen een persoon in termen van zijn gezondheid, om dit te doen, is hier een kort overzicht van de drie volksgezondheidsprogramma toepassingen op Android.

1. Een herinnering om water te drinken.

Toepassing onmiddellijk gevraagd of u wilt uw gewicht opgeven en worden berekend, hoeveel je moet drinken milliliters water. Vervolgens kunt u het vaartuig. Je hoeft alleen te vieren in de bijlage, Hoeveel glazen water om te drinken. Het programma wijst erop dat, Wat is de hoeveelheid water die u nodig om te drinken tot het einde van de dag.

Het programma is nuttig voor die, Wie wil voor het bijhouden van de hoeveelheid water en andere dranken. De toepassing staat ook toe u bijhouden van uw gewoonten.

nado-pit-vodu

2. 8 минут для пресса.

Er is niet altijd tijd, om regelmatig lessen. En steun in de vorm van shape moet altijd, met name, Wanneer de hele dag op het werk doorbrengen in een zittende positie.

Aan de redding komt de toepassing voor Android, het samenbrengen van de meest beroemde training. De trainingen zijn onderverdeeld in niveaus en geïllustreerd met video. U hoeft alleen te Herhaal de beweging in hetzelfde tempo.

Functie van de toepassing, Welke opleiding niet kijken saai, elke set van oefeningen begeleid door ritmische muziek, aanbevelingen: welke dagen zijn deze oefeningen beter uitvoeren en hoeveel dagen.

0608a-7-960x400

3. Scanner gezondheid, arts.

Komische app, die een minuut zal uw gezondheidstoestand op vingerafdruk erkenning. Na het scannen lijken van de virtuele dokter aanbevelingen te voldoen dieet, slaap en lichaamsbeweging. Functie van de toepassing, dat hoeft niet een verbinding met het Internet bij het gebruik ervan.

Dit is een onvolledige lijst van wat, die bieden de programmaontwikkelaars voor Android. Nieuwe apps verschijnen elke dag. Sommigen van hen zijn niet erg goed, anderen worden eventuele en voortdurend gebruikt.