Slechts een paar dagen spelen Pokemon gaan sprak tot de verbeelding en de harten, smartphones en computers van miljoenen mensen in de VS, Australië en Nieuw-Zeeland - alleen in deze landen het spel Pokemon gaan beschikbaar om te downloaden. Deze beperking is te wijten aan de, 1) dat het spel de test doorstaat, en onderwerpen 2) dat de plot van het spel integreert in de echte geografie en architectuur van de stad, en straattypografie via Google map, database die niet volledig is. Maar, in strijd met deze beperkingen Pokemon gaan kan nog steeds overal ter wereld worden gedownload en geïnstalleerd. Ontdek hoe u dit nu kunt doen.

Pokemon gaan is een multiplayer mobiele platformer spel in het quest genre. Ontwikkelaars - Nintendo en Niatic, (de laatste is de auteur van het populaire spel Ingress, op de databank waarvan Pokemon gaan behandelt spelerslocaties over de hele wereld). De game maakt gebruik van innovatieve augmented reality-technologie: dit is wanneer de applicatie de elementen van virtual reality aanpast aan de echte objecten rond de speler, waarop de speler objectief moet reageren.

De essentie van het spel
In de loop van het spel, als Pokémon, de speler moet andere helden van dit verhaal vinden - grappige fictieve wezens. Het doel is om Pokémon te vinden, vecht tegen ze of wees vrienden, en voltooi verschillende missies.
Spel conditie.
Alle actieve acties van het spel vinden plaats in de echte wereld. Bijvoorbeeld, om een andere Pokémon te vinden, moet de speler zijn kont optillen van een gezellige stoel achter de computer, ga de straten van je woonplaats op en daar, oriënteren op de grond, zoek naar andere deelnemers in het Pokémon-spel; caches vinden en puzzels uitvinden voor andere spelers. Pokémon kunnen vrienden met elkaar zijn of donder en bliksem naar elkaar gooien., punten veroveren en je eigen posities verdedigen, win gevechten en ontvang beloningen, en bonussen.
Een uniek kenmerk van dit spel is de sociaal integrerende functies - compleet verschillende mensen op basis van virtual reality creëren vrij echte gemeenschappen, Gedeeld interessegericht avontuur, nieuwe kennissen en puzzels.
Hoe te downloaden en te installeren Pokemon gaan?

1) Voor eigenaren van Android-apparaten:

1. Sta in de instellingen van uw smartphone of tablet de installatie van applicaties van een onbekende bron toe;
  2. Downloaden en installeren Pokemon gaan;
  3. Vergeet niet om de standaardwaarde in de apparaatinstellingen te retourneren - installeer alleen applicaties van gelicentieerde bronnen.

2) Eigenaren van slimme apparaten op het iOS-besturingsplatform hebben behoefte aan:

1. Wijzig het echte IP-adres van uw apparaten in een IP-adres in de VS, Australië of Nieuw-Zeeland;
  2. Maak een account aan — registreer;
  3. Log in iTunes uit bij je echte account en ga naar het nieuw aangemaakte account, bijvoorbeeld, Staat;
  4. Selecteer in de App Store-instellingen land - Verenigde Staten;
  5. Zoek in de App Store een app Pokemon gaan;
  6. Downloaden en installeren van de app.. Daarna kan het account van de VS weer worden gewijzigd in een echt account..

Wanneer en als het spel Pokemon gaan zal officieel beschikbaar zijn in uw land, dan moet je de huidige versie van het spel verwijderen, om het te installeren vanuit uw echte account. Al je spelprestaties worden opgeslagen.

Aandacht! Het wordt aanbevolen om game-applicaties alleen van bronnen te installeren, u vertrouwt.