Het aantal beschikbare vrije geheugen op de telefoon gekocht is een van de kenmerken, wat zeker belangstellende koper. OK, dat, indien nodig, ter Aanvulling van de bestaande geheugenkaarten met de ontbrekende mb. Maar, weinig gebruikers weten, dat de meerderheid van de gevulde zitplaatsen in de smartphone – het is onnodig en overbodig materiaal, back-up en schaduw bestanden. Ze schuld, dat op de juiste tijd op de telefoon niet voldoende geheugen voor het opslaan van de benodigde informatie.

In het proces van het gebruik van mobiele apparaten, de gebruikers hebben gevonden zijn een aantal effectieve manieren, die zullen bijdragen tot het verminderen van het bezette geheugen zonder het verwijderen van de benodigde bestanden. Na deze instructies zal helpen in een kwestie van minuten om de vrijlating van voldoende nieuwe ruimte voor het opslaan van gegevens.

Analyse van de gegevens van de mobiele

Voor het bepalen van de meest overbelaste delen van uw smartphone, u moet volgen om "Middelen" en vindt het "Geheugen". Hier zie je alle informatie over een segment van opslag, alle bezette ruimte zal worden verdeeld in categorieën: Multimedia, SMS, video ' s, enz.. te herzien elk van deze segmenten, het is voldoende voor het volgen van een bepaalde rij en u zal open een gallery en de lijst van de ontvangen/verzonden berichten.

android-geheugen-1 android-geheugen-2
Ook, in deze kolom ziet u het voorstel tot het verwijderen van de gegevens in de cache. Aan de ene kant, PI het uitvoeren van deze functie, je krijgt een enorm aanbod van ruimte. Maar, uw applicaties opnieuw verkrijgen van de opgegeven informatie in de cache, dat zal invloed hebben op de prestaties van de vele programma ' s. Op dezelfde manier controleert de werklast van de geheugenkaart van uw apparaat.

Controle toepassingen

Krijgen in de handen van een glanzende nieuwe gadget, zeker, Ik wil om het te vullen met veel games en programma ' s. Op hun nut en de geschiktheid niemand denkt, omdat deze programma ' s zijn helemaal gratis, en uw tablet of telefoon te veel, opslaan. Vraag over het opslaan van de ruimte komt op het moment, als het hard ontbreekt voor de basisbehoeften. En dat de gedownloade apps worden het meest krachtige ballast. Te dun uit de lijst van gebruikte apps, ga naar Settings/application Manager. Zie je het hele bereik van de gedownloade programma ' s, waar zal hun aandeel in het geheugen van de telefoon, als de datum van de laatste opening. Zonder spijt, kunt u verwijderen van de apps, die deed niet open voor een aantal maanden. Het is dus mogelijk om een groot aantal megabytes.

Ook, voor die toepassingen, wie niet wilt verwijderen, maar het werken met hen is dat niemand gaat, er is een knop "force Stop". De app zelf na deze actie de telefoon blijft, maar het systeem geheugen of de upgrades meer het zal niet houden.

De derde manier is de verwijdering van alle updates. Echt, hier moet je zeer selectief. Aangezien games kan draaien zonder de updates, en sommige programma ' s zullen mislukken, als je terug gaan naar een oudere versie.. Het is de reiniging van de lijst van apps is de snelste en meest effectieve methoden om het geheugen van uw apparaat.

Afbeelding review

De meeste van de foto ' s in de telefoon – het is absoluut onnodig beelden en mislukte schoten, zo, als je in de media bestanden kunt u gemakkelijk vinden enkele foto ' s, door het verwijderen u kunt ruimte vrijmaken in de telefoon. Ook, als u de afbeelding verwijderen die u niet wilt, u kunt ze verplaatsen voor opslag op een draagbaar geheugen kaart. Main, in geval van opmaak, niet vergeten om ze opnieuw op te slaan. EN, een andere mogelijkheid van het opslaan van je foto ' s – het cloud-diensten, die toestaan dat u toegang tot hun bestanden door middel van een eenvoudige vergunning van een speciale app.

Het reinigen van audio-en video-bestanden

Hoeveel nummers in uw afspeellijst, dat je niet al te luisteren naar, en aarzel niet om te schakelen? Waarom niet verwijderd worden en dus niet het geheugen van uw smartphone? Hetzelfde geldt voor de reeds meerdere malen herziene films, opgeslagen op het apparaat met het denken. En opeens van pas komen. Hun verwijdering zal een beetje ruimte om te schrijven is echt noodzakelijke gegevens. Als u verwijder gegevens die u niet wilt, u kunt altijd overstappen naar de cloud-diensten.

Cloud services

Cloud services is ontworpen voor gebruikers, die heeft een constante toegang tot het Internet. Ze worden gebruikt door de installatie van speciale software. Gewoon installeren van de toepassing en uw account aan te maken. Dan kunt u zich vrij bewegen op alle types van data in de cloud opslaan zonder ze te kopiëren in het geheugen van de telefoon. De gegevens zo opgeslagen die niet toegankelijk is voor andere gebruikers van het Internet, maar sommige programma ' s laten niet alleen op lange termijn opslag, maar de mogelijkheid om gegevens te verzenden naar uw pagina ' s in sociale netwerken.