Een groot aantal gebruikers op het Android operating system, hebben lang genoten van een multifunctionele toepassing van Google om te bekijken en opslaan van foto's en video 's. Met elke nieuwe update, veel veranderingen zijn ingevoerd om uw toepassing, die helpen verbeteren van de prestaties van. Dus, de nieuwe versie van het programma zal bijdragen tot het creëren van extra vrije ruimte voor het opslaan van foto 's.

google-foto ' s

Google is bekend voor actieve gebruikers foto 's, dat de toepassing wordt gesynchroniseerd met de wolk en alle migreert schoten er automatisch gemaakt. Deze functie is ongelooflijk handig, zoals in het geval van diefstal
of verslechtering van het apparaat uw beelden blijven veilig. Nieuwe functie kunt u de toepassing verwijderen uit uw gadget alle foto 's, die eerder werden gekopieerd naar de wolk. Deze optie zal helpen u vrije ruimte op uw apparaat voor nieuwe onvergetelijke foto's en video 's. Deze functie kan worden gevonden in toepassingsinstellingen, in sectie “Vrijmaken van ruimte op het apparaat”.

06235fceaa6d5cc12af203eb77af24b980a3db32ad0c98af6e0f8d650714444f 2351d76727b7e24f7726608663e4e1e07c667f10014a14760931ef7d430dd7c5 b466b54b81fbbda8c5a006791cb3f66fc3a0c966acc2f1f4ec55485f36c24572

Alle eerder toegelaten tekortkomingen van de aanvraag zijn vastgesteld en het werkt nu met de meest gebruikersvriendelijke functionaliteit.

Veranderingen zijn ook de Web-versie van Picasa. De winkel biedt zijn gebruikers met onbeperkte ruimte voor het opslaan van foto's en video 's, voorwaarde dat uw materiaal is opgeslagen in
Geïnstalleerde grootte. Convert eerder opgeslagen schoten uit de oorspronkelijke hoge kwaliteit kunnen rechtstreeks in de cloud, dat zal u toelaten om de gewenste ruimte vrij. Opmerking, formaat conversie is met name geen invloed op de kwaliteit van uw foto 's, Als ze nodig hebt u
publicatie op webservices, maar niet voor zeer opgemaakte afdrukken.

Deze optie kan worden gevonden in de instellingen “Hoge kwaliteit op kleiner formaat”. Inschakelen van deze optie zal niet houden in opslagruimte.

Downloaden: Google spelen, Captain Droid.