Hoe te verwijderen van een toepassing op Android

Ondanks de populariteit van het Android-platform, zoals blijkt uit de statistieken (90% van de mobiele apparaten is de "groene robot"), veel gebruikers "float" op het gebied van elementaire acties, taakuitoefening in hun interactie met uw Smartphone of Tablet. Onze hedendaagse artikel behandelt dergelijke elementaire acties op het eerste gezicht, Hoe te verwijderen een terts-verschijnende partij software en firmware. En als het eerste probleem, de zaak worden meer of minder goed, vervolgens misschien ingesloten in de firmware van de Apparaatsoftware verwijderen niet alle gewone gebruikers.

Verwijderen van terts-verschijnende partij software

De gebruiker is gedefinieerd of opgenomen met uw mobiele Android apparaat programma's verwijderen, die zijn niet systeem, Er zijn verschillende methoden. De meest voorkomende daarvan is het gebruik van capaciteit naar "instellingen".

• Ga naar de apparaatinstellingen en ga naar het tabblad toepassingen.

Hoe te verwijderen van een toepassing op Android

• Met behulp van de svajpov vinden de categorie "derden".

Hoe te verwijderen van een toepassing op Android

• Selecteren van een toepassing of spel naar eigenschappen, het onttrekken op de naam van het bestand.

Hoe te verwijderen van een toepassing op Android

• Verwijder alle toepassingsgegevens met behulp van de optie «gegevens wissen», Dit zorgt voor, dat blijft na het verwijderen van geen onnodige vuilnis.
  • Onttrek enkel op de knop verwijderen, vervolgens stuurt het systeem dat u over de juiste toepassing wordt verwijderd.

De volgende manier om het verwijderen van de software wordt geïmplementeerd met behulp van hulpprogramma's Play store kansen.

• Enkel kraan op het pictogram Play-winkel.
  • Ga naar het menu, gelegen in de upper-left hoek van de interface, Klik op «mijn toepassingen en spelletjes».

Hoe te verwijderen van een toepassing op Android

• Selecteer de categorie "geïnstalleerd", Zoek het programma of spel en enkel kraan op de titel.
  • Op de pagina die, u verschijnt ziet dat twee knoppen "verwijderen" en "open", We zijn ook geïnteresseerd in de eerste versie, Na het klikken op dat en verwijdert u de geselecteerde toepassing.

Hoe te verwijderen van een toepassing op Android

We hebben betrekking op de meest eenvoudige manieren om software op Android apparaat te verwijderen, U kunt echter de editing tools in de vorm van functionele utilities, dat, samen met andere functies (verwijdering in de batchmodus, Enzovoort, en zelden gebruikte hulpprogramma's uitschakelen) voor het verwijderen van de geïnstalleerde app op uw apparaat.

Systeem Android apps verwijderen

Wanneer de gebruiker een nieuwe Android gadget heeft gekocht, het kan er 100% zeker van, de devayse die door de developer-hulpprogramma 's, de meeste van hen zijn nutteloos voor een gewone gebruiker, waarmee kunt u rustig en zonder spijt om afscheid te.

Bij gebrek aan mobiel apparaat houder zijn Root-rechten, vooraf geïnstalleerde software kunt verwijderen het, Helaas, zal niet zitten kundig. In zijn vermogen om alleen de functie uitschakelen geen onnodige "junk". Om dit te doen, nogmaals, moet u de instellingen, in de categorie van "Alle" – Hier zijn alle zonder uitzondering het programma, en met inbegrip van systeem.

Hoe te verwijderen van een toepassing op Android

Selecteer een item dat vereist, en tapaete "uitschakelen" knop, door de eigenschappen. Maar dit is alleen mogelijk met de actieve status van de knop – in dit geval is uit te schakelen niet verantwoordelijk voor het systeem van de geringste dreiging, anders laat je gewoon niet zal u doen (de knop wil is niet aanklikbaar). In andere gevallen, zonder root permissies niet.

Bent u een gelukkige eigenaar van Root-rechten, de systeemsoftware kan worden verwijderd, door het geselecteerde .apk bestand te verwijderen, vinden het in een map genaamd/systeem/app (nodig een file manager).

Hoe te verwijderen van een toepassing op Android

Er is ook een optie, u kunt het systeemprogramma verwijderen – met behulp van gespecialiseerde utilities, die bovendien kunnen sturen in de 'diepe slaap' firmware (Root-installatie, Root App verwijderen en andere ). En tot slot, We willen u waarschuwen, alle manipulaties met systeembestanden uit te voeren op uw eigen risico – niet uitgesloten van de optie van het transformeren van de mobiele gadget in een nutteloos "brick". Maar dat is een ander verhaal…