Wat wordt verwijderd wanneer u de instellingen opnieuw instellen op Android

Na het gebruik van een Android-smartphone of-tablet voor een lange tijd, veel gebruikers beginnen te merken, het apparaat niet goed functioneert – regelmatig hangen, crashes en andere problemen regelmatig zichzelf bekend maken. Dit geldt vooral van de actieve gebruikers, die zijn regelmatig op de "machine" nieuwe apps. Face to Face geconfronteerd met dit probleem, onervaren gebruikers zijn klaar om te gaan naar geautoriseerde service center, dus de artsen "genezen" van hun apparaat. Ik raad je aan niet te haasten, omdat de besturingssystemen bieden manieren om deze te elimineren gesel, door terug naar de fabrieksinstellingen, wat kan heel, het apparaat is, zo goed als nieuw.

Maar deze oplossing heeft vervelende bijwerkingen – onherroepelijk wist u alle gegevens en bestanden, verschenen op het apparaat in het proces van uitbuiting games en apps, instellingen voor het bureaublad en de agenda, foto ' s en video-bestanden, contactpersonen. Natuurlijk, als al deze informatie ligt in het interne geheugen van uw smartphone of tablet. Terugkeer naar de fabrieksinstellingen heeft geen invloed op de gegevens, geplaatst op een verwisselbare SD-Kaart. Geen zin om afscheid te nemen van belangrijke informatie voor gebruikers, in de voorbereidende fase, een Harde Reset kan het raadzaam zijn om bij te wonen om een back-up maken van alle waardevolle gegevens, wat bereikt kan worden op diverse manieren – door middel van Android of handmatige migratie van alle data (Foto, video, contacten en andere), bijvoorbeeld, naar een computer of naar uw cloud-opslag.