Hoe te doen een fabriek reset op Android en mijn gegevens te herstellen

Na enkele maanden van intensief gebruik van Android apparaat beginnen veel gebruikers te merken, dat hun apparaat een retard is geworden, verkeerd reageren op Tapa voor touchscreen, In het kort, onjuist gedragen. In dit geval terugkeer die het toestel naar haar voormalige uptime zal helpen herstellen naar de fabrieksinstellingen, waardoor de gebruiker heeft de handen met het apparaat in deze staat, waarin hij trok het uit de doos na de overname.

De eerste optie wordt gereset naar de fabriek instellingen vervolgens wordt gebruikt, Wanneer het apparaat is ingeschakeld en u kunt maken van de menunavigatie.

• Ga naar «instellingen».
  • Zoek naar het tabblad "terugzetten en reset.
  • Selecteer de "reset".

Hoe te doen een fabriek reset op Android en mijn gegevens te herstellen

Hoe te doen een fabriek reset op Android en mijn gegevens te herstellen

Hoe te doen een fabriek reset op Android en mijn gegevens te herstellen

Maar wat te doen, Als het gadget niet is uitgeschakeld en niet op de handelingen van de gebruiker reageert? In dit geval moet u gebruikmaken van de zogenaamde hardware reset.

Ga naar de Android system recovery menu:

• Зажмите кнопку + громкости, / uit-toets en druk op Home.
  • Houd deze combinatie voor het opstarten van menu dat ons interesseert.
  • Gebruik voor navigatie instelling volumeknop, tabblad wipe data/factory reset stoppen en uitvoeren van het proces van de bevestiging van onze "ernstige" bedoelingen, met behulp van hetzelfde volume "tuimelschakelaar".
  • In het menu dat verschijnt, zoek het item ja-verwijderen alle gebruikersgegevens, Selecteer het en wacht, Wanneer de machine alle instellingen herstellen naar fabrieksinstellingen?.
  • Wanneer het proces is voltooid, Kies actie Reboot nu, vervolgens het apparaat opnieuw zal opstarten.

Hoe te doen een fabriek reset op Android en mijn gegevens te herstellen

Hoe te doen een fabriek reset op Android en mijn gegevens te herstellen

Hoe te doen een fabriek reset op Android en mijn gegevens te herstellen

Alle, Nu heb je een ongerepte "schoon" uw mobiele Android-apparaat.

Al deze stappen werken op Samsung-apparaten, andere ontwikkelaars, het proces van overgang in de Android system recovery menu enigszins afwijken, maar het principe blijft hetzelfde.

Voor die gebruikers, die niet van plan om alle instellingen volledig te verliezen, contact en applicatie is geïnstalleerd op uw apparaat, de back-upfunctie kunt Google Play account. Profiteren van deze mogelijkheid, lang en hard niet te hoeven downloaden en installeren van de nodige programma's en games, evenals op cont. verplaatsn. Dus, voordat u een master plaatst reset Ga naar «instellingen», «Herstellen en opnieuw instellen en selecteer het tabblad "backup", markering van haar teek. Na dit, zullen alle gegevens van de gebruiker worden opgeslagen in de "cloud" van Google, en automatisch herstellen nadat een master reset. Main, Vergeet niet bij het registreren van uw account in de bijbehorende rij van.

Adviseren van de meest waardevolle gegevens die zijn opgeslagen op de geheugenkaart, Als elke bouw van mobiele toestellen-foto's, video-bestanden en andere gegevens. Als in het proces van terugkeer naar de fabriek staat niet het voorschrijven van extra schoonmaak geheugenkaart, alle bestanden blijft intact op het.