Het installeren van apk

Veel Android gebruikers zijn op zoek naar een kans om enige inhoud op uw mobiele apparaat te omzeilen van de populaire dienst van Google Play, en er kunnen verschillende redenen voor dit. Bijvoorbeeld, de gebruiker wil niet de moeite het passeren van de verplichte registratieprocedure, of kochten zijn spel is niet beschikbaar in deze regio, of de nieuwe bestseller is verdeeld voor een prijs. Middelen, kundig voor offerte van kwalitatief hoogstaande inhoud voor Android-apparaten, er is alleen een groot aantal, Het blijft alleen om te begrijpen, Hoe installeer ik het APK bestand om te zoeken naar derden internetportaal op uw apparaat. Main, Zorg ervoor dat, die lading met het installatiebestand niet je enige inhoud van kwaadaardige virus-download alleen uit vertrouwde bronnen.

Bekend, dat de Android-platform geopend is, Echter standaard kunt het systeem niet installeren op een smartphone of Tablet APK bestand, niet van de markt spelen gedownload. Maar, Gelukkig, Dit verbod kan gemakkelijk worden omzeild, doet eenvoudige manipulaties in de instellingen voor mobiel apparaat.

• Ga naar «instellingen».
  • Ga naar het tabblad "beveiliging".
  • Controleer op het tabblad "onbekende bronnen".
  • Bevestigen van de stappen.

Het installeren van apk

Dat is alles, We overgeslagen de ban systeem installeren van inhoud van derden bronnen. Maar wees voorzichtig-vchityvajtes machtigingen, die moeten worden genomen tijdens de installatie van elke toepassing of spelletjes. Als u twijfels hebt, Verwijder onmiddellijk de gedownloade APK-bestand uit de buurt van zonde.

«Vullen» installatiebestand op een mobiel apparaat, kunt u rechtstreeks vanuit het wereldwijde netwerk, op de desbetreffende koppeling te klikken, Als een regel, na bestudering van een spelletje of toepassing. In dit geval moet het gedownloade bestand kijken voor eventuele File Manager in de sdcard/Download directory of simpelweg downloaden, Als het ontwerp van de mobiele gadget een sleuf onder de geheugenkaart heeft, en voer het installatieproces. Hetzelfde, voor gebruikers, opslaan van mobiele verkeer wordt geadviseerd om in eerste instantie download het installatiebestand op uw PC, en vervolgens, door het aansluiten van uw mobiel apparaat met uw computer via een USB-kabel aan het overzetten van het bestand naar de "root"-map, of sdcard.