ЧТО ТАКОЕ APK ФАЙЛ

Elke houder van een Android mobiele gadget, Dat is zeker, een ontmoeting met het acroniem APK (Android pakket), Je kan letterlijk worden vertaald, Als Android pakket. De meeste mensen gewoon hoef niet te gaan in de fijne kneepjes van het apparaat, maar hier is de nieuwsgierige mensen wil niet overbodig om deze kwestie uitzoeken, Wat is het en kan helpen dit artikel. Bestel meer, Als de hulpprogramma's en spelletjes zwaaien van de gebruiker van de sites van derden, niet alleen zijn geselecteerd op de "planken" Google Play.

Elk besturingssysteem gebruikt zijn eigen type van uitvoerbare bestanden, bijvoorbeeld, Windows – Deze EXE, op iOS – Ipa. In het geval van Android is software geïnstalleerd door de lancering van het APK bestand. Over het algemeen, Het is gewoon een gecomprimeerd pakket, dat is het soort ZIP archief, in die boordevol toepassingscode, native bibliotheken, middelen, het manifestbestand. De naam van de (de naam) het bestand kan worden heel anders, bijvoorbeeld, Pokemon_Go, maar alleen uitbreiding APK.

Natuurlijk, de eenvoudigste manier om inhoud installeren, ontleend aan Google Play, Maar hoe worden, Als het spel of utility niet steun gebruiker regio doet, of voor welke reden dan ook kan hij niet worden toegestaan in de virtuele winkel? De enige uitweg – APK bestanden u wilt zoeken van de nodige middelen van derden, ze in het geheugen van Android-apparaten eenvoudig te downloaden en vervolgens de lancering van de, instellen van de zoek-software.

Alleen, wat u moet aandacht besteden aan – Het is de betrouwbaarheid van de bron, de voorgestelde installatiebestanden voor Android. Het is geen geheim, dat veel oplichters gebruiken elke gelegenheid, te installeren op het apparaat eindgebruiker malware, de relevante gegevens onder wraps APK vermommen.