Hoe te verwijderen van toepassingen op Android correct

Vroeg of laat, maar voor iedere Android-gebruiker de vraag over de noodzaak voor het verwijderen van (verwijderen) met het apparaat van programma ' s of games, de meer, Als het apparaat beperkt in de hoeveelheid vrij geheugen is. Maar de meeste eigenaars van smartphones en tablets zijn geschikt voor deze procedure slechts oppervlakkig alleen vrijgesteld zijn voor de inhoud zelf is, Zich bewust van de noodzaak om te wissen van de gegevens, Als gevolg van de werking van ieder software.

Juiste verwijderen van toepassingen:

• Ga naar mobiel.
  • Enkel kraan op het tabblad "instellingen".
  • Ga naar het tabblad "toepassingen".

Hoe te verwijderen van toepassingen op Android correct

• Selecteer in de lijst de gewenste software.

Hoe te verwijderen van toepassingen op Android correct

• Schone gegevens met behulp van het bijbehorende menuonderdeel. Wanneer u dit doet, verwijderen van uw cache, Als hij, vindt automatisch plaats.

Hoe te verwijderen van toepassingen op Android correct

• Tapnut de knop «Delete» blijft, om het apparaat uit de toepassing.

Hoe te verwijderen van toepassingen op Android correct

Vaak de toepassing menu "Uninstall" knop ontbreekt of is niet aanklikbaar. Dit betekent dat slechts één ding-de software neemt deel aan de werkzaamheden van het besturingssysteem en het gewoon kan niet verwijderen. De meeste toepassingen die kunt u uitschakelen, verzenden in een schijn van slaap, Het wordt opgeslagen in het systeem, maar het wordt niet geladen. Als de corresponderende knop in het programmamenu, niet, Het speelt een belangrijke rol in het systeem correct-laat alle, Als er.

Hoe te verwijderen van toepassingen op Android correct