De interface van onze site is ontworpen op een zodanige wijze, zodat de gebruiker snel kunt vinden en downloaden van bestanden, geselecteerde inhoud. Hieronder toont duidelijk aan het hele proces, bestaande uit slechts drie eenvoudige stappen.

Stap een

Interessant materiaal selecteren, en door te gaan naar de pagina, u ziet de groene knop, gelegen in de buurt van miniatuur pictogrammen Android app. Op het te onttrekken, U kunt direct naar de opstartbestanden verplaatsen, gelegen onder de beschrijving, of, Als een optie, scrol enkel het muiswiel om de pagina naar beneden verplaatsen.

Hoe te downloaden van de website

Stap twee

Onder de beschrijving van de toepassing zijn klikbare knoppen, een van die leidt naar de officiële pagina van Google Play programma, waar vindt u meer nuttige informatie, Terwijl andere knoppen kunt u selecteert u de versie van de toepassing en het bestand downloaden (APK, OBB, Zip) rechtstreeks vanaf onze site – Klik op het, en de eenheid wordt automatisch overgeschakeld naar het geselecteerde object.

Hoe te downloaden van de website

Stap drie

Klik op de blauwe blijft de knop en wacht tot de download-bestand naar uw mobiele apparaat of computer. Hier in een speciaal blok kan zich vertrouwd maken met de technische kenmerken van het object downloaden (originele titel, de huidige versie van, apparaattype en processor, noodzakelijk zijn voor de juiste werking van de toepassing en andere).

Hoe te downloaden van de website

Als de installatie bestand naar een mobiel apparaat, hebt u vragen of problemen – Lees dit.